Rood

Rood
Weergegeven:
Sorteren op:

Andean Condor Peak Merlot 2012 rood

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: MerlotAlcohol: 12,5 %Geur/smaak: Robijnrood van kleur. In bouquet en smaak veel rijp fruit zoals zwarte kersen en meloen, maar ook koffie, ch..

€ 5,60
€ 33,60 per doos

Finca La Linda Bonarda rood

De Finca la Linda, Bonarda is robijnrood, aromatisch en fluweelzacht met in de mond wat pruimen en vijgen. De drie maanden vatrijping geven een vleugje vanille en maakt hem heerlijk rond en zacht...

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Cabernet Sauvignon rood

De wijn heeft een dieprode kleur en aroma's van bramen, cassis en zwarte peper. De smaak is intens en kruidig met jonge tannines door de drie maanden rijping op Frans en Amerikaans eiken...

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Malbec rood

In Lujan de Cuyo besloot Leoncio Arizu een speciale wijngaard aan te leggen. Hij noemde deze Finca La Linda in verband met de mooie omgeving. Jarenlange ervaring stelde hem in staat om voor elke druiv..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Tempranillo rood

Jarenlange ervaring stelde Leoncio Arizu in staat om voor elke druivenvarieteit de ideale mix van bodem en klimaat te bealen. Bij de rijping van deze wijn heeft men microbiologische stabilisatie toege..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Luigi Bosca Chardonnay wit

Streek: Luigi Bosca,  Mendoza, ArgentiniëWijngaard: Deze wijn komt uit streek Lujan de Cuyo 15 kilometer ten zuiden van Mendoza Stad op een hoogte van 1.060 meter aan de oostelijke kant van de An..

€ 12,60
€ 75,60 per doos

Luigi Bosca De Sangre Cabernet Sauvignon / Merlot / Syrah rood

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, ArgentiniëAlcohol: 14%Druivenras: Cabernet Sauvignon, Merlot, SyrahOmschrijving:  Het is een machtige en krachtige wijn, heerlijk gul en zacht. In de smaak rijp bo..

€ 16,35
€ 98,10 per doos

Luigi Bosca Finca Los Nobles Chardonnay wit

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, Argentinië Wijngaard: Los Nobles is de naam van de wijngaard en de wijnboerderij, finca, waar deze Chardonnay vandaan komt. De druiven groeien 1050 meter boven zee..

€ 19,95
€ 119,70 per doos

Luigi Bosca Gala 1 Malbec, Petit Verdot, Tannat rood

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, ArgentiniëWijngaard: De wijngaarden van Luigi Bosca liggen in en rondom Lujan de Cuyo, ten zuiden van wijnhoofdstad Mendoza, op de uitlopers van de Andes. Voor elk drui..

€ 19,95
€ 119,70 per doos

Luigi Bosca Gala 2 Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot rood

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, ArgentiniAlcohol: 14% Wijngaard: De druiven voor deze Gala 2 van hoge kwaliteit groeien in de meest gunstig gelegen wijngaarden als La Linda in Vistalba en La Espa..

€ 19,95
€ 119,70 per doos

Luigi Bosca Gala 3 Viognier Chardonnay Riesling wit

Herkomst: Luján de Cujo, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: Viognier, Chardonnay, RieslingAlcohol: 13,5% Omschrijving: De Gala-serie vormt het topsegment. De wijn heeft een fonkelende, goudgele tint...

€ 17,55
€ 105,30 per doos

Luigi Bosca Malbec rood

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, ArgentiniëWijngaard: Luján de CujoAlcohol: 14% Druivenras: Malbec Omschrijving: Van origine is Malbec een Franse druivenvariëteit, die in Frankrijk echter nie..

€ 12,60
€ 75,60 per doos

Luigi Bosca Pinot Noir rood

Herkomst: Luigi Bosca, Mendoza, ArgentiniëWijngaard:  De wijngaarden liggen in de gemeente Maipu, 25 km ten zuidoosten van Mendoza stad op een hoogte van 800 meter boven zeeniveau.Alcohol: 14%&nb..

€ 12,60
€ 75,60 per doos