Rosé

Rosé
Weergegeven:
Sorteren op:

Château de Valcombe Syrah Viognier rosé

Herkomst: Château de Valcombe, Costières de Nimes, FrankrijkWijngaard: De druiven voor de Château de Valcombe Rosé groeien op arme bodems bedekt met een dikke laag Rhône stenen. Een zeer dunne laag ka..

€ 6,80
€ 40,80 per doos

Guillaume Grenache Rosé

Alcohol: 12,5% Streek: LanguedocDruivenras: Grenache NoirOmschrijving: Zo'n tien jaar geleden zette de languedoc de Franse wijnwereld op zijn kop. In het land waar de appellation, de beschermde h..

€ 5,85
€ 35,10 per doos

Héritage du Baron Louis Rosé

Streek: De Héritage Rosé komt uit de l'Hérault, het gebied in de Zuid-Franse Languedoc. De druiven groeien in wijngaarden die niet ver van de middellandse zee liggen. Het klimaat is mediterraan.Druive..

€ 4,95
€ 29,70 per doos

Maison Le Bosquet rosé

Streek: Languedoc/ Roussillon Druivenras: Grenache Noir, cinsault, Syrah Omschrijving: Verfrissende, zomerse rosé boordevol aroma´s van bes, kers en framboos met een vleugje kruiden in de af..

€ 5,60
€ 33,60 per doos

Monterre rosé Grenache, Vin de Pays d'Oc rose

Druivenras: Grenache Noir Streek: Languedoc/Roussillon, Frankrijk Alcohol: 13% Omschrijving:  Rosé voor alle makkelijke, zomerse momenten. Droog, fris, lekker licht en met de fruit..

€ 5,60
€ 33,60 per doos

Palombe Rosé

Alcohol: 12%Streek: Languedoc/RoussillonDruivenras: BlendOmschrijving: De productie van de Vins de Pays de Vaucluse is verdeeld in 3 sectoren, in de streek Côtes du Rhône in het westen en noorden van ..

€ 5,60
€ 33,60 per doos