Over ons

Onze liefde voor wijn is al vroeg begonnen. Dat kan ook niet anders met een vader die ooit van zijn passie zijn werk maakte. Al sinds de start van Prinschenhof in 2003 (waarvan Clubwijn.nl de bestelsite was) keken wij niet alleen enthousiast vanaf de zijlijn mee, maar hielpen ook regelmatig bij het maken van de wijnselectie en bij evenementen. Onze ouders zijn samen de hele wereld over gereisd om de mooiste wijnhuizen persoonlijk te bezoeken. Benieuwd naar hun verhalen? Neem dan even een kijkje op www.dewijnreiziger.nl, waar regelmatig nieuwe verhalen en foto's geplaatst worden. 


Na 15 jaar is het tijd om het wijnstokje van onze ouders over te nemen. Wie wij zijn? Wij zijn Astrid en Brenda Prins, beiden evenals onze ouders genieters van wijn en reizen. Ook wij hebben al vele mooie plekken van de wereld mogen zien en hebben zelfs allebei een aantal jaren in het buitenland gewoond, Australië en Nieuw-Zeeland, omringd door mooie wijngebieden. 

 


Voor ons staat wijn voor gezellig samen zijn met vrienden en familie, voor ongedwongenheid en vooral voor samen genieten. Wij vinden het belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken om wijnen te kiezen waar je samen met familie en vrienden van kunt genieten, zonder al te ingewikkeld vakjargon. We hopen dat wij ons enthousiasme over wijn ook op jou kunnen overbrengen en dat jij net zo van onze wijnen zult genieten als wij.

 

Cheers!

 

De Wijnzusters,

 

Astrid & Brenda