Spanje

Weergegeven:
Sorteren op:

Baron de Ley Blanco wit

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: 90% Viura & 10% Malvasía.  De druif Viura staat elders in Spanje bekend onder de naam Macabeo en wordt ook gebruikt voor de pr..

€ 8,05
€ 48,30 per doos

Baron de Ley Club Privado Semi Crianza rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vin..

€ 8,70
€ 52,20 per doos

Baron de Ley Finca Monasterio rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: 80% Tempranillo, aangevuld met Graciano, Garnacha, Mazuelo, Cabernet Sauvignon Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel in..

€ 24,80
€ 148,80 per doos

Baron de Ley Gran Reserva rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo en Cabernet Sauvignon Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Midd..

€ 21,90
€ 131,40 per doos

Baron de Ley Reserva 7 Vinas rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: 55% Tempranillo, 15% Graciano, 7% Garnacha, 5% Mazuelo, 5% Viura, 2% Malvasía & 1% Garnacha Blanca. De druiven voor deze wijn komen van ee..

€ 30,00
€ 180,00 per doos

Baron de Ley Reserva rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vin..

€ 14,45
€ 86,70 per doos

Baron de Ley Reserva tres Vinas wit

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Viura, Malvasia & Garnacha Blanca. De druif Viura staat elders in Spanje bekend onder de naam Macabeo en wordt ook gebruikt voor de produc..

€ 17,05
€ 102,30 per doos

Baron de Ley Rosado rosé

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vin..

€ 8,05
€ 48,30 per doos

Baron de Ley Varietal Graciano rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Graciano Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vinificatie: De Gr..

€ 14,90
€ 89,40 per doos

Baron de Ley Varietal Maturana rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Maturana Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vinificatie: De vergi..

€ 14,90
€ 89,40 per doos

Baron de Ley Varietal Tempranillo rood

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo Klimaat: Het klimaat is gematigd, met zowel invloeden van de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Vinificatie: De..

€ 14,90
€ 89,40 per doos

Cervoles Blanc wit

Klimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: De druiven worden separaat geperst en in houten fusten van Frans eiken vergist en gedurende acht maanden op..

€ 22,45
€ 134,70 per doos

Cervoles Colors Blanc wit

Herkomst: Costers del Segre, SpanjeKlimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: Na vergisting van de most rijpt de jonge wijn op zijn gistbezinksel..

€ 11,55
€ 69,30 per doos

Cervoles Colors Negre rood

Herkomst: Costers del Segre, SpanjeKlimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: Na de vergisting rijpen de basiswijnen acht maanden afzonderlijk va..

€ 11,55
€ 69,30 per doos

Cervoles Negre rood

Herkomst: Costers del Segre, SpanjeKlimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: De druiven worden geperst en in houten fusten van Frans eiken vergi..

€ 23,50
€ 141,00 per doos

De Moya Gloria Monastrell rood

Herkomst: De Moya, Valencia, Spanje Druivenras: Monastrell Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 650 meter hoogte en hebben een oosteli..

€ 10,50
€ 63,00 per doos

De Moya Justina Bobal rood

Herkomst: De Moya, Valencia, Spanje Druivenras: bobal (87%), syrah (10%), cabernet sauvignon (3%)Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 850 m..

€ 7,55
€ 45,30 per doos

De Moya Maria Bobal rood

Herkomst: De Moya, Valencia, SpanjeDruivenras: bobal (90%), merlot (10%)Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 850 meter hoogte en de bodem is kal..

€ 11,75
€ 70,50 per doos

De Moya Sofia Bobal rood

Herkomst: De Moya, Valencia, SpanjeDruivenras: bobal (90%), cabernet sauvignon (10%)Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De twee wijngaarden zijn 72 en 95 jaar oud en li..

€ 21,75
€ 130,50 per doos

De Moya Tibo Merseguera wit

Herkomst: De Moya, Valencia, SpanjeDruivenras: merseguera (80%), muscat à petits grains (20%)Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 1050 meter hoo..

€ 9,20
€ 55,20 per doos

El Perdiguero Barrica rood

Herkomst: Baron de Ley, Cigales, Spanje  Druivenras: Tempranillo  Klimaat/terroir: Continentaal, met zeer warme zomers en koude winters. De wijngaarden zijn gelegen op het plateau van Cas..

€ 8,30
€ 49,80 per doos

El Perdiguero Reserva rood

Herkomst: Baron de Ley,Cigales, Spanje  Druivenras: Tempranillo Klimaat/terroir: Continentaal, met zeer warme zomers en koude winters. De wijngaarden zijn gelegen op het plateau van Castilla..

€ 9,99
€ 59,94 per doos

Sedosa Organic Wine Tempranillo Shiraz rood

Herkomst: Bodegas Trenza, La Mancha, Spanje Druivenras: Tempranillo, Cabernet Sauvignon & SyrahKlimaat/Terroir:  Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke..

€ 6,80
€ 40,80 per doos

Sedosa Rosado Tempranillo rosé

Herkomst: Bodegas Trenza, La Mancha, Spanje Druivenras: TempranilloKlimaat/Terroir: Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke zand- en leemgrond vol met kiezels.Vi..

€ 5,85
€ 35,10 per doos

Sedosa Tempranillo Shiraz rood

Herkomst: Bodegas Trenza, La Mancha, SpanjeDruivenras: Tempranillo, ShirazKlimaat/terroir: Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke zand- en leemgrond vol met kiezels...

€ 5,85
€ 35,10 per doos

Sedosa Verdejo Sauvignon Blanc Viognier Organic wit

Herkomst: Bodegas Trenza, La Mancha, SpanjeDruivenras: Verdejo, Sauvignon Blanc & ViognierKlimaat/Terroir:  Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke zand- en ..

€ 6,80
€ 40,80 per doos

Sedosa Verdejo Sauvignon Blanc wit

Herkomst: Bodegas Trenza, La Mancha, SpanjeDruivenras: Verdejo, Sauvignon BlancKlimaat/terroir: Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke zand- en leemgrond vol met kie..

€ 5,85
€ 35,10 per doos

Vicente Gandia Altos de Raiza rood

Herkomst: Vicente Gandia, Rioja, Spanje Druivenras: Tempranillo Geur & Smaak: Deze jonge Riojawijn heeft een kersenrode kleur en aroma's van aardbeien, frambozen en bosvruchten. De smaak..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Vicente Gandia Bo 100% Bobal rood

Herkomst: Vicente Gandia, Utiel-Requena, Spanje Druivenras: Bobal Geur & Smaak: Een moderne, elegante wijn met een intense kleur van kersen. In de neus presenteert zich een scale van wil..

€ 6,85
€ 41,10 per doos

Vicente Gandia Con un Par Albarino wit

Herkomst: Vicente Gandia, Galicia, Spanje Druivenras: Albarino Geur & Smaak: Strokleurig met groene reflecties. In de neus een waaier van impressies, mandarijn, oranjebloesem, wit fruit ..

€ 10,55
€ 63,30 per doos