Wijn

Weergegeven:
Sorteren op:

Andean Condor Peak Merlot rood

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: MerlotAlcohol: 12,5 %Geur/smaak: Robijnrood van kleur. In bouquet en smaak veel rijp fruit zoals zwarte kersen en meloen, maar ook koffie, ch..

€ 5,90
€ 35,40 per doos

Andean Condor Peak Rosé rosé

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: BlendAlcohol: 13%Geur/smaak: Roze/rood van kleur. In geur en smaak veel donkerrood fruit en aardbeien. Knisperend fris, vrij droog met een za..

€ 5,90
€ 35,40 per doos

Andean Condor Peak Sauvignon Blanc wit

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: Sauvignon BlancAlcohol: 13%Geur/smaak: Bleekgeel met groene reflexen. In neus en smaak citrus- en tropisch fruit met impressies van vers gema..

€ 5,90
€ 35,40 per doos

Andean Condor Peak Sauvignon Blanc wit

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: Sauvignon BlancAlcohol: 13%Geur/smaak: Bleekgeel met groene reflexen. In neus en smaak citrus- en tropisch fruit met impressies van vers gema..

€ 5,90
€ 35,40 per doos

Château de Valcombe Marsanne Vermentino wit

Herkomst: Château de Valcombe, Costières de Nimes, FrankrijkWijngaard: De druiven voor de Château de Valcombe Blanc groeien op arme bodems bedekt met een dikke laag Rhône stenen. Een zeer dunne laag k..

€ 6,75
€ 40,50 per doos

Château de Valcombe Syrah Grenache rood

Herkomst: Château de Valcombe, Costières de Nimes, FrankrijkWijngaard: De druiven voor de Château de Valcombe Rouge groeien op arme bodems bedekt met een dikke laag Rhône stenen. Een zeer dunne laag k..

€ 6,15
€ 36,90 per doos

Château de Valcombe Syrah Viognier rosé

Herkomst: Château de Valcombe, Costières de Nimes, FrankrijkWijngaard: De druiven voor de Château de Valcombe Rosé groeien op arme bodems bedekt met een dikke laag Rhône stenen. Een zeer dunne laag ka..

€ 6,80
€ 40,80 per doos

Craggy Range Aroha Pinot Noir 2011 rood

Herkomst: Craggy Range, Martinborough, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: De wijngaard waarin de twee percelen voor Aroha liggen, bevindt zich op een hoger gelegen plateau omsloten door bergen. De wijn..

€ 42,55
€ 255,30 per doos

Craggy Range Chardonnay Kidnappers Vineyard 13/14 wit

Herkomst: Craggy Range, Hawkes Bay, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: Deze Chardonnay groeit in de de Kidnappers wijngaard die dicht bij de kust ligt, op een ondergrond van klei en leem. Druivenras: ..

€ 16,60
€ 99,60 per doos

Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Vineyard 2012 rood

Herkomst: Craggy Range, Martinborough, Nieuw-ZeelandLigging wijngaard: De wijngaard ligt op een hoger gelegen plateau omsloten door bergen. De wijnregio Martinborough bevindt zich op het zuidelijkst d..

€ 25,55
€ 153,30 per doos

Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Vineyard 2016 wit

Herkomst: Craggy Range, Martinborough, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: De wijngaard ligt op een beschut plateau omsloten door bergen. De wijnregio Martinborough bevindt zich op het zuidelijkst deel ..

€ 13,20
€ 79,20 per doos

Craggy Range Sophia Gimblett Gravels Vineyard 14/15 rood

Herkomst: Craggy Range, Hawkes Bay, Nieuw-ZeelandLigging wijngaard: Op zeer stenige bodem, waar ooit de loop van de Ngaruroro rivier was. Qua klimaat komt het overeen met Bordeaux.Druivenras: Cabernet..

€ 40,35
€ 242,10 per doos

Craggy Range Syrah Gimblett Gravels Vineyard 13/14 rood

Herkomst: Graggy Range, Hawkes Bay, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: Door zijn ligging is Gimblett Gravels de warmste wijngaard in New Zealand. De stenige bodem verwarmt de omgeving van de druivensto..

€ 21,95
€ 131,70 per doos

Drosdy-Hof Winemakers Collection Adelpracht wit

Alcohol: 11,5%Druivenras: Chenin Blanc 100%Omschrijving: De Drostdy-Hof Adelpracht is een Wine of Origin, de Zuid-Afrikaanse herkomstaanduiding, Tulbagh dat weer onder de Coastal Region, de West-Kaap ..

€ 6,20
€ 37,20 per doos

Drostdy-Hof Chenin Blanc Steen wit

Alcohol: 12,5%Druivenras: Chenin Blanc 100%Omschrijving: Wijnhuis Drostdy-Hof, een voormalig gerechtshof uit de negentiende eeuw, ligt 120 km van Kaapstad bij de plaats Tulbagh. Voor de Drostdy-Hofwij..

€ 5,95
€ 35,70 per doos

Drostdy-Hof Rose

Alcohol: 12%Druivenras: BlendOmschrijving: Drostdy-Hof staat voor toegankelijke wijnen met karakter. Ze zijn modern, soepel, fruitig en nooit zwaar. Dat geldt ook voor de aantrekkelijke, frisfruitige,..

€ 5,95
€ 35,70 per doos

Drostdy-Hof Winemakers Collection Chardonnay wit

Alcohol: 14%Druivenras: ChardonnayOmschrijving: De Drostdy-Hof, een voormalig gerechtshof uit de negentiende eeuw, ligt bij het pittoreske plaatsje Tulbagh, 120 km van Kaapstad. De Drostdy Chardonnay ..

€ 6,15
€ 36,90 per doos

Drostdy-Hof Winemakers Collection Sauvignon Blanc wit

Alcohol: 12%Druivenras: Sauvignon BlancOmschrijving: Voor de Drostdy-Hofwijnen worden druiven uit de hele West-Kaap/Coastal Region gebruikt. Deze Sauvignon Blanc heeft druiven van granietrijke bodems ..

€ 6,25
€ 37,50 per doos

Finca La Linda Bonarda rood

De Finca la Linda, Bonarda is robijnrood, aromatisch en fluweelzacht met in de mond wat pruimen en vijgen. De drie maanden vatrijping geven een vleugje vanille en maakt hem heerlijk rond en zacht...

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Cabernet Sauvignon rood

De wijn heeft een dieprode kleur en aroma's van bramen, cassis en zwarte peper. De smaak is intens en kruidig met jonge tannines door de drie maanden rijping op Frans en Amerikaans eiken...

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Chardonnay Unoaked wit

Mendoza, de wijnhoofdstad van Argentinië, ligt aan de voet van het indrukwekkende Andesgebergte. Ten zuiden van de groene stad ligt onder andere Lujan de Cujo waar Leoncio Arizú het wijnhuis Luigi Bos..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Malbec rood

In Lujan de Cuyo besloot Leoncio Arizu een speciale wijngaard aan te leggen. Hij noemde deze Finca La Linda in verband met de mooie omgeving. Jarenlange ervaring stelde hem in staat om voor elke druiv..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda rosé Malbec rosé

Bij familiebedrijf Luigi Bosca in Luján de Cuyo is inmiddels de vierde generatie aan het werk. De bodega beschikt over 300 hectare eigen wijngaarden die aan de voet van de Andes liggen. Hier groeien o..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Tempranillo rood

Jarenlange ervaring stelde Leoncio Arizu in staat om voor elke druivenvarieteit de ideale mix van bodem en klimaat te bealen. Bij de rijping van deze wijn heeft men microbiologische stabilisatie toege..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Torrontes wit

De Finca La Linda Torrontes is een wijn uit de Finca La Linda serie van de familie Arizú die zijn wijnen onder de naam Luigi Bosca op de markt brengt. De wijnen van Luigi Bosca hebben een grote reputa..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Finca La Linda Viognier wit

De druiven voor de La Linda Viognier staan in de El Paraiso wijngaard op een hoogte van 800 meter. De koele nachten zijn gunstig voor de ontwikkeling van de druif. De gemiddelde leeftijd van de stokke..

€ 7,40
€ 44,40 per doos

Fleur du Cap Cabernet Sauvignon rood

Alcohol: 14%Druivenras: Cabernet Sauvignon Omschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn van Bergkelder. In de Fleur du Cap-wijnen probeert wijnmaker Andrea Freeborough de kenmerken van zowel de dru..

€ 9,95
€ 59,70 per doos

Fleur du Cap Chardonnay wit

Alcohol: 14%Druivenras: ChardonnayOmschrijving: Fleur du Cap is een brand, een merkwijn, die wordt gemaakt door Bergkelder. In de Fleur du Cap-range zijn zowel de kenmerken van de druif als van de her..

€ 8,95
€ 53,70 per doos

Fleur du Cap Chenin Blanc Wooded wit

Alcohol: 13,5%Druivenras: Chenin BlancOmschrijving: Fleur du Cap is een brand, een merkwijn, van Bergkelder. In de Fleur du Cap zijn zowel de kenmerken van de druif als van zijn herkomst te herkennen...

€ 8,95
€ 53,70 per doos

Fleur du Cap Late Harvest 375 ml wit

Alcohol: 10,5%Druivenras: Chenin Blanc, Chardonnay, Sauvignon BlancOmschrijving:  De druiven worden laat, eind maart, met de hand geoogst als ze vol suikerrijp sap zitten en als een deel van het ..

€ 14,95
€ 89,70 per doos