Beringer California Classic Cabernet Sauvignon 15/16 rood

Beringer California Classic Cabernet Sauvignon 15/16 rood

Herkomst: Beringer Estate, Napa Valley, Californië, Verenigde Staten 

Druivenras: Cabernet Sauvignon 

Alcohol: 13% 

Geur & Smaak: Een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit. Aangename geuren van cassis en cola naast kaneel en nootmuskaat ronden deze zachte wijn af. 

Wijn & Spijs: Een grote begeleider voor elke gelegenheid. 

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. 

Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

  • Wijnhuis: Beringer
  • Code: USA0122
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 8,55
    € 51,30 per doos

Gratis thuisbezorgd vanaf €75