Beringer California Classic Rose Zinfandel 2015 rosé

New Beringer California Classic Rose Zinfandel 2015 rosé

Herkomst: Beringer, Napa Valley, Californië, Verenigde Staten 

Druivenras: Zinfandel 

Alcohol: 9,5% 

Geur & Smaak: Een lichtroze kleur. Levendige, frisse aroma's en geuren van frisse rode bes, citrus en meloen, afgerond met subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel. De smaak wordt gekarakteriseerd door een aangename jeugdige overdaad. Geschikt bij diverse gerechten. 

Wijn & Spijs: Geschikt bij diverse gerechten. 

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. 

Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

  • Wijnhuis: Beringer
  • Code: USA0131
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 8,55
    € 51,30 per doos

Gratis thuisbezorgd vanaf €75