Bubbels

Bubbels
Weergegeven:
Sorteren op:

Caves Gales & Cie Brut Blanc de Blancs Demi-Sec mousserend

Voor de liefhebbers van een wat mildere smaak. Fijne, lang aanhoudende belletjesvorming. Zachte, romige mousse in de mond. Soepele, beschaafd zoete smaak met zacht fruit en opwekkende zuren. Verrassen..

€ 13,30
€ 79,80 per doos

Caves Gales & Cie Brut Blanc de Blancs mousserend

Mooi uitgebalanceerde, droge wijn van pinot blanc en riesling. Fijne, lang aanhoudende belletjesvorming. Zachte en romige mousse in de mond. Pure geur en smaak van groene appel, peer en citrusfruit me..

€ 13,30
€ 79,80 per doos

Caves Gales & Cie Brut Rosé mousserend

Voor de liefhebbers van een wat mildere smaak. Fijne, lang aanhoudende belletjesvorming. Zachte, romige mousse in de mond. Soepele, beschaafd zoete smaak met zacht fruit en opwekkende zuren. Verrassen..

€ 13,95
€ 83,70 per doos

Gustave Lorentz Crément d'Alsace wit Mousserend

Herkomst: Gustave Lorentz Bergheim Elzas FrankrijkKlimaat/Terroir: Wijngaarden gelegen in de Haut-Rhin, het noordelijk deel van de Elzas. Kalk- en mergelbodems.Vinificatie: Methode Traditionelle. Eers..

€ 16,65
€ 99,90 per doos

Laurent Perrier Champagne Demi-Sec

Hoewel er duidelijk sprake is van een trend naar drogere wijnen is deze Demi-Sec een niet te onderschatten vin de plaisir. Niet alleen als aperitief voor liefhebbers van iets zoetere wijnen, maar voor..

€ 42,40
€ 254,40 per doos

Laurent Perrier Champagne Ultra Brut (sans dosage)

Voor 1900 was Laurent-Perrier bekend om zijn “Grand Vin sans sucre”. In 1981 besloot Alain Terrier, wijnmaker van Laurent-Perrier, als hommage aan deze bijzondere wijn, de Ultra Brut te maken, een Cha..

€ 59,90
€ 359,40 per doos

Simonsig Estate Brut rose mousserend

Herkomst: Simonsig, Stellenbosch, Zuid-Afrika Klimaat & Terroir: Zeeklimaat met relatief droge, warme zomers en milde winters. De roodgekleurde bodem is rijk aan klei en mineralen. Vinif..

€ 14,10
€ 84,60 per doos

Simonsig Estate Kaapse Vonkel mousserend

Herkomst: Simonsig Estate, Stellenbosch, Zuid-Afrika Klimaat &Terroir:  Zeeklimaat met relatief droge, warme zomers en milde winters. De roodgekleurde bodem is rijk aan klei en mineralen..

€ 13,65
€ 81,90 per doos

Vicente Gandia EL MIRACLE Cava Brut mousserend

Herkomst: Vicente Gandia, Utiel Requena, Spanje Druivenras: Chardonnay, Macabeo Geur & Smaak: De El Miracle is een heerlijke, frisse cava met elegante bubbels en een heldere gele kleur. ..

€ 6,95
€ 41,70 per doos