Wit

Wit
Weergegeven:
Sorteren op:

Andean Condor Peak Sauvignon Blanc 2012 wit

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: Sauvignon BlancAlcohol: 13%Geur/smaak: Bleekgeel met groene reflexen. In neus en smaak citrus- en tropisch fruit met impressies van vers gema..

€ 5,60
€ 33,60 per doos

Andean Condor Peak Sauvignon Blanc 2012 wit

Herkomst: Andean Vineyards, Mendoza, ArgentiniëDruivenras: Sauvignon BlancAlcohol: 13%Geur/smaak: Bleekgeel met groene reflexen. In neus en smaak citrus- en tropisch fruit met impressies van vers gema..

€ 5,60
€ 33,60 per doos

Baron de Ley Blanco wit

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: 90% Viura & 10% Malvasía.  De druif Viura staat elders in Spanje bekend onder de naam Macabeo en wordt ook gebruikt voor de pr..

€ 8,05
€ 48,30 per doos

Baron de Ley Reserva tres Vinas wit

Herkomst: Baron de Ley, Rioja, Spanje Druivenras: Viura, Malvasia & Garnacha Blanca. De druif Viura staat elders in Spanje bekend onder de naam Macabeo en wordt ook gebruikt voor de produc..

€ 17,05
€ 102,30 per doos

Beaurempart Grande Reserve Blanc wit

Herkomst: Beaurempart, Gascogne, Frankrijk Klimaat/terroir: Een mediterraan klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. De bodem is alluviaal, met klei en zand. De wijngaarden l..

€ 8,05
€ 48,30 per doos

Beaurempart Grande Reserve Blanc wit

Herkomst: Beaurempart, Gascogne, Frankrijk Klimaat/terroir: Een mediterraan klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. De bodem is alluviaal, met klei en zand. De wijngaarden l..

€ 8,05
€ 48,30 per doos

Beauté du Sud Chardonnay wit

Herkomst: Beauté du Sud, Languedoc, Frankrijk Klimaat/Terroir: Een mediterraan klimaat met hete zomers en tamelijk milde winters. De noordelijke bergen omringen de wijngaarden als een amfitheater. De b..

€ 7,70
€ 46,20 per doos

Bianchi Elsa Chardonnay wit

Herkomst: Bianchi Estate, Mendoza, ArgentiniëKlimaat/Terroir:  Warme zomers en milde winters. De bodems zijn rijk aan leisteen en kalk. De wijngaarden op zo’n 750 meter boven zeeniveau, tegen de ..

€ 7,65
€ 45,90 per doos

Bianchi Estate Famiglia Chardonnay wit

Herkomst:  Bianchi Estate, Mendoza, ArgentiniëKlimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan voornamelijk uit roodbruin (ijzerhoudend) zand. De wijngaarden liggen op zo’n 800 meter hoogte t..

€ 10,90
€ 65,40 per doos

Caves Gales & Cie Gales Pinot Gris Grand Premier Cru Remich Hopertsbour wit

Moderne vinificatie heeft geresulteerd in een smakelijke aromatische wijn met zowel wat honingzoet als opmerkelijk frisse tonen. Daarmee is de wijn frivool en blijft lang spannend. Een ideale uitdagin..

€ 14,50
€ 87,00 per doos

Caves Gales & Cie Rivaner wit

Met de hand geplukte rivaner van mergelrijke percelen in Bech-Macher Rëtschelt worden deels ontsteelt en op roestvrij staal vergist bij 17° Celsius. Zo ontstaat een Moselle Luxembourgeoise AC Gra..

€ 8,85
€ 53,10 per doos

Cervoles Blanc wit

Klimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: De druiven worden separaat geperst en in houten fusten van Frans eiken vergist en gedurende acht maanden op..

€ 22,45
€ 134,70 per doos

Cervoles Colors Blanc wit

Herkomst: Costers del Segre, SpanjeKlimaat/Terroir: Een warm klimaat. De bodems bestaan uit klei en leem.Vinificatie: Na vergisting van de most rijpt de jonge wijn op zijn gistbezinksel..

€ 11,55
€ 69,30 per doos

Château de Valcombe Marsanne Vermentino wit

Herkomst: Château de Valcombe, Costières de Nimes, FrankrijkWijngaard: De druiven voor de Château de Valcombe Blanc groeien op arme bodems bedekt met een dikke laag Rhône stenen. Een zeer dunne laag k..

€ 6,75
€ 40,50 per doos

Corette Chardonnay Pays d'Oc IGP wit

Smaaktype: Fris, mediumvol, elegant en zwoel aromatisch, 35% met houtopvoeding.Druivenras: 100% ChardonnayHerkomst: Vin de Pays/IGP d’Oc, Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Wijngaard: Deze Corette ..

€ 8,65
€ 51,90 per doos

Corette Sauvignon Blanc Pays d'Oc IGP wit

Smaaktype: Fris, licht, elegant en aromatisch.Druivenras: 100% Sauvignon BlancHerkomst: Vin de Pays/IGP d’Oc, Languedoc-Roussillon, FrankrijkWijngaard: Deze Corette Sauvignon Blanc komt van wijngaarde..

€ 8,65
€ 51,90 per doos

Corette Viognier Pays d'Oc IGP wit

Smaaktype: Fris, mediumvol, elegant en zwoel aromatisch.Druivenras: 100% ViognierHerkomst: Vin de Pays/IGP d’Oc, Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Wijngaard: Deze Corette Viognier komt van wijngaa..

€ 8,65
€ 51,90 per doos

Craggy Range Chardonnay Kidnappers Vineyard 13/14 wit

Herkomst: Craggy Range, Hawkes Bay, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: Deze Chardonnay groeit in de de Kidnappers wijngaard die dicht bij de kust ligt, op een ondergrond van klei en leem. Druivenras: ..

€ 16,60
€ 99,60 per doos

Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Vineyard 2016 wit

Herkomst: Craggy Range, Martinborough, Nieuw-Zeeland Ligging wijngaard: De wijngaard ligt op een beschut plateau omsloten door bergen. De wijnregio Martinborough bevindt zich op het zuidelijkst deel ..

€ 13,20
€ 79,20 per doos

De Moya Tibo Merseguera wit

Herkomst: De Moya, Valencia, SpanjeDruivenras: merseguera (80%), muscat à petits grains (20%)Klimaat: Mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 1050 meter hoo..

€ 9,20
€ 55,20 per doos

Despagne Chateau Tour de Mirambeau Cuvée Passion Blanc wit

Herkomst: Vignobles Despagne, Bordeaux, FrankrijkKlimaat/Terroir:  Een klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. Het terroir kent elementen van kalk, kiezel en klei.Druivenras: Sauvigno..

€ 17,70
€ 106,20 per doos

Despagne Chateau Tour de Mirambeau Réserve Blanc wit

Streek: Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk en doordrinkbaar en ook eigenzinnig.Alcohol..

€ 10,70
€ 64,20 per doos

Domaine de Chatenoy Menetou-Salon Blanc wit

Herkomst: Domaine de Châtenoy, Menetou-Salon, Loire, Frankrijk Terroir: Het klimaat is gematigd. De bodems bestaan uit kalkhoudende klei bezaaid met clusters van kleine fossiele oesterschelpen, a..

€ 14,45
€ 86,70 per doos

Domaine de Chatenoy Menetou-Salon Pierre-Alexandre wit

Herkomst: Domaine de Châtenoy, Menetou-Salon, Loire, Frankrijk Terroir: Het klimaat is gematigd. De bodems bestaan uit kalkhoudende klei bezaaid met clusters van kleine fossiele oesterschelpen, a..

€ 23,45
€ 140,70 per doos

Domaine de Grangeneuve Viognier “V” wit

Herkomst: Domaine de Grangeneuve, Rhône, Frankrijk Klimaat/Terroir: Een continentaal klimaat met relatief droge, warme zomers. De bodems zijn rijk aan kalk en graniet. In dit gebied heeft de Mist..

€ 15,80
€ 94,80 per doos

Domaine Paul Prieur Sancerre Blanc wit

Herkomst: Domaine Paul Prieur, Loire, FrankrijkKlimaat/Terroir: Het klimaat is gematigd. De bodem bestaat uit kalksteen, mergel en klei. Bodemsoorten die kenmerkend zijn voor het terroir van Sancerre...

€ 19,15
€ 114,90 per doos

Drosdy-Hof Winemakers Collection Adelpracht wit

Alcohol: 11,5%Druivenras: Chenin Blanc 100%Omschrijving: De Drostdy-Hof Adelpracht is een Wine of Origin, de Zuid-Afrikaanse herkomstaanduiding, Tulbagh dat weer onder de Coastal Region, de West-Kaap ..

€ 6,20
€ 37,20 per doos

Drostdy-Hof Chenin Blanc Steen wit

Alcohol: 12,5%Druivenras: Chenin Blanc 100%Omschrijving: Wijnhuis Drostdy-Hof, een voormalig gerechtshof uit de negentiende eeuw, ligt 120 km van Kaapstad bij de plaats Tulbagh. Voor de Drostdy-Hofwij..

€ 5,95
€ 35,70 per doos

Drostdy-Hof Winemakers Collection Chardonnay wit

Alcohol: 14%Druivenras: ChardonnayOmschrijving: De Drostdy-Hof, een voormalig gerechtshof uit de negentiende eeuw, ligt bij het pittoreske plaatsje Tulbagh, 120 km van Kaapstad. De Drostdy Chardonnay ..

€ 6,15
€ 36,90 per doos

Drostdy-Hof Winemakers Collection Sauvignon Blanc wit

Alcohol: 12%Druivenras: Sauvignon BlancOmschrijving: Voor de Drostdy-Hofwijnen worden druiven uit de hele West-Kaap/Coastal Region gebruikt. Deze Sauvignon Blanc heeft druiven van granietrijke bodems ..

€ 6,25
€ 37,50 per doos