Rood

Rood
Weergegeven:
Sorteren op:

Fleur du Cap Cabernet Sauvignon rood

Alcohol: 14%Druivenras: Cabernet Sauvignon Omschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn van Bergkelder. In de Fleur du Cap-wijnen probeert wijnmaker Andrea Freeborough de kenmerken van zowel de dru..

€ 9,95
€ 59,70 per doos

Fleur du Cap Merlot rood

Alcohol: 14%Druivenras: MerlotOmschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn die gemaakt wordt door Bergkelder. Andrea Freeborough werkt met een team van wijnmakers aan deze wijnlijn waarin de kenmerken v..

€ 9,95
€ 59,70 per doos

Fleur du Cap Merlot Unfiltered rood

Alcohol: 14%Druivenras: MerlotOmschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn van Bergkelder. In deze 'varietals', wijnen gemaakt van één druivenras, komen zowel het karakter van de druif als de kenmerken ..

€ 15,65
€ 93,90 per doos

Fleur du Cap Pinotage rood

Alcohol: 14%Druivenras: PinotageOmschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn van wijnhuis Bergkelder waarin de kenmerken van zowel de druif als zijn Kaapse herkomst naar voren komen. Deze donkere, robij..

€ 9,95
€ 59,70 per doos

Fleur du Cap Shiraz rood

Alcohol: 14%Druivenras: SHIRAZOmschrijving: Fleur du Cap is een merkwijn van wijnhuis Bergkelder. In deze serie varietals, wijnen gemaakt van één druivensoort, worden de kenmerken van zowel de druif a..

€ 9,95
€ 59,70 per doos